به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی استان گیلان، سومین دوره جشنواره رسانه ای حبیب عصر روز پنجشنبه 21 اردیبهشت 1402 در سالن همایشات دانشگاه آزاد اسلامی با انتشار پیام تصویری حجت الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، حضور حجت الاسلام و المسلمین مصطفی حریزاوی معاون امور استانهای سازمان رسانهای سپهر، حضور خانودههای گرانقدر شهدا، مسئولین محترم استانی، فعالان فرهنگی و رسانه ای استان گیلان و افرادی که در این جشنواره صحاب اثر بودند برگزار گردید.
همچنین از نکات قابل توجه این مراسم حضور پدر شهید آرمان علی وردی ( به قول رهبر انقلاب «آرمان عزیز» ) و فرزند زندهیاد فرجاله سلحشور، جناب حجت الاسلام والمسلمین بصیر سلحشور بود که به وسیله مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گیلان از ایشان تقدیر به عمل آمد.
گزیده ای از بیانات سخنرانان آیین اختتامیه جشنواره حبیب 1402 در ادامه آورده شده است.
امروز میتوان گفت که حبیب شجرهی طیبه است
حجت الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس محترم سازمان تبلیغات اسلامی درآیین اختتامیه سومین جشنواره رسانه ای حبیب با انتشار پیامی تصویری با اشاره به خاطره شیرین حضورشان در اولین دوره جشنواره رسانهای حبیب اظهارکردند: به واسطه ی جشنواره حبیب گروه های موثر و فعال مکتبی که وارد عرصه ی هنری و رسانه ای شده بودند وظیفهی انعکاس فعالیت های جهادی تشکل های مذهبی را بر عهده گرفتند که روایت های مناسب و جذاب آنها به کام من شیرین نشسته است.
حجت الاسلام قمی ضمن ابراز تاسف بابت عدم حضور در سومین دوره جشنواره رسانه ای حبیب گیلان اظهارکردند: ضمن خداقوت به تمام کسانیکه این اتفاق مبارک را رقم زدند، خیلی خوشحال هستم که زمینه بروز استعدادهای فراوانی در زمینه فرهنگی و رسانه ای توسط این رویداد فراهم شده است.
ایشان با اشاره به اینکه بخش های جدیدی مانند کارگاه های آموزشی به جشنواره اضافه شده است افزودند: بسنده نکردن به مرکز استان و توجه بیش از پیش به کلیه نقاط استان باعث اشتیاق من برای دیدن آثار برگزیده این دوره شده است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ضمن ابراز تحسین قلبی خود نسبت به عوامل دست اندرکار این رویداد و روند برگزاری جشنواره حبیب افزودند : اتفاقات خوبی در این رویداد رخ داده است، مانند تبیین شخصیت میرزاکوچک خان جنگلی که تحسین برانگیز است.
ایشان با ابراز امیدواری از اینکه این جشنواره رسانه ای برای پروراندن نیروها و مجموعههای موثر در سپهر فرهنگی، گفتمانی و تبیین رسانه ای کشور منشأ خیر و برکات شوند افزود: امروز می توان گفت که حبیب شجره ی طیبه است.
اهل بصیرت حق را میشناسند و میفهمند چگونه در کنار حق قرار بگیرند
آیت الله رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان در این مراسم با بیان اینکه در تعارض منافع دو گروه حق نمیگویند، اظهار کرد: اگر تعارض شد یکی حق است اما شناخت حق باوران میتواند حق را به منصه عمل و ظهور برساند.
وی با بیان اینکه اهل بصیرت حق را میشناسند و میفهمند چگونه در کنار حق قرار بگیرند، گفت: در صدر اسلام دوران خلافت امیرالمؤمنین (ع) سختترین دوران حیات اهل بیت (ع) بود چرا که ایشان از خودیهای بیبصیرت و بیمعرفت صدمه دید که اسلام راستین را عمیقانه نشناخته بودند.
با بیان اینکه اسلام این نبود که امویان و عباسیان شناخته بودند، تصریح کرد: در دورهای از تاریخ که نااهلان جًهَلَ و سَفَلَ بودند، چهره اسلام را که باید نورانی و غیورانه به تاریخ را نشان بدهند چهره زبون انسانهای زبون را نشان داد و مردم از اسلام چیزی نیاموختند.
آیت الله فلاحتی با بیان اینکه در جشنوارههایی مانند حبیب باید از چهرههای ماندگار تاریخ اسلام استفاده کرد، گفت: شهید آرمان علی وردی، طلبهای جوان بود که چهرهاش در تاریخ ثبت و ضبط شد، بارگاه و مضجع این شهدا تربت شفابخش است، اینها قهرمانان ملی و مذهبی ما هستند.
برگزاری جشنوارههای فرهنگی به معرفی فرهنگ ایرانی اسلامی در جامعه کمک میکند
دکتر اسدالله عباسی استاندار گیلان در اختتامیه سومین جشنواره رسانهای حبیب با بیان اینکه در برگزاری مراسمات فرهنگی و هنری باید به شهدا و گسترش فرهنگ شهادت توجه شود، اظهار کرد: هنرمندانی مثل فرج الله سلحشور در قالب هنر و روایت شهادت و ایثار را به جهانیان معرفی کردند که جای تقدیر و سپاس دارد.
وی با اشاره به نقش برنامههای فرهنگی مثل جشنواره حبیب در اشاعه فرهنگ ایرانی اسلامی در جامعه گفت: میتوان از طریق اجرای برنامههایی مثل جشنواره رسانهای حبیب به معرفی هنرمندان این استان برای نسل جدید پرداخت.
استاندار گیلان یکی از اهداف و برنامههای دشمن را گسترش و نفوذ به کشور از طریق جنگ ترکیبی و نرم دانست و بیان کرد: دشمنان ایران بیرحمانهترین حملاترا از طریق جنگ ترکیبی و شناختی علیه نظام مقدس جمهوری ایجاد کردند، ولی میتوان با اجرای برنامههای فرهنگی تمامی توطئههای استکبار را خنثی کرد.
عباسی با تأکید بر معرفی هنرمندان جوان در جامعه و نسل جدید بیان کرد: در این مرز و بوم جوانان بسبار هنرمند در حوزههای هنری و فرهنگی وجود دارد که هر کدام دارای ایده در حل مشکلات جامعه در عرصههای مختلف هستند ولی بعضاً برخی از این افراد ناشناخته هستند.
سریال حضرت موسی(ع) یک مدل ارزشمند جهاد تبیین است
حجتالاسلام بصیر سلحشور در آئین اختتامیه سومین رویداد هنری و رسانهای حبیب گیلان اظهار کرد: در کنار سختترین شرایط و محدودیتها میتوان کارهای بزرگ انجام داد.
وی با بیان اینکه مظلومیت در فعالین هنر مذهبی دیده میشود، افزود: توجه به ساخت آثار هجو بیشتر از آثار مذهبی و اعتقادی صورت میگیرد.
فرزند زنده یاد سلحشور با اشاره به فیلم داستانی حضرت موسی (ع) بیان کرد: اثر داستانی حضرت موسی (ع) یک مدل ارزشمند جهاد تبیین است.
وی از تولید اثر داستانی حضرت ابراهیم (ع) در آینده نزدیک خبر داد و افزود: این اثر قرآنی و مذهبی در ۵۰ قسمت با محتوای جذاب و دیدنی ساخته میشود.
فرزند زنده یاد فرج الله سلحشور ادامه داد: فیلم نامه داستان حضرت یحیی (ع) در ۴۰ قسمت آماده ساخت است.
حجت الاسلام سلحشور با بیان اینکه ساخت فیلم حضرت یوسف (ع) یک شاهکار فرهنگی و اعتقادی بود، گفت: ساخت آثار حضرت موسی (ع) و حضرت ابراهیم (ع) میتواند یکی از بزرگترین اتفاقات فرهنگی لقب بگیرد.
وی با بیان اینکه قرآن جذابیتهای داستانی و روایی دارد، افزود: هزاران داستان پر مغز، با محتوای و ارزشمند از دل قرآن میتوان گردآوری کرد و هر کدام از موضوعات این کتاب آسمانی، ابر داستان است.
شهید آرمان یک الگوی تربیتی برای نسل امروز است
عزت الله علی وردی پدر شهید آرمان علی وردی در این مراسم، اظهار کرد: شهید آرمان در حوزههای فرهنگی، هنری و مذهبی بسیار فعال و پویا بود.
وی با بیان اینکه آرمان زیست شهید گونهای داشت، افزود: نگاه شهید آرمان به زندگی و دنیای پیرامونش الهی و ولایی بود.
پدر شهید والامقام آرمان علی وردی با تاکید بر تبیین زندگی نامه شهدا، اضافه کرد: فصل فصل زندگی شهید آرمان یک کتاب خودشناسی و خداشناسی است.
علی وردی با بیان اینکه پیشگامی شهید آرمان در کارهای جهادی و فرهنگی وصف ناشدنی است، گفت: این جوان در کمک به سیل زدگان و بیماران کرونا سر از پا نشناخت.
وی با بیان اینکه شهید آرمان یک الگوی تربیتی برای نسل امروز است، افزود: شهید آرمان با ادبیات رفتاری و کرداری به یک جوان فرهنگ ساز تبدیل شد.
پدر شهید علی وردی با بیان اینکه آرمان ناجوانمردانه در کوچه پس کوچههای شهرش شهید شد، گفت: آرمان در سه مرحله ناجوانمردانه و شیادانه مورد حمله قرار گرفت و حتی به جسم بی جانش هم رحم نکردند.
علی وردی با بیان اینکه شهادت آرمان هم در جامعه اثر گذاشت، اضافه کرد: اثرگذاری آرمان در حیات، شهادت و تا ابد در جامعه باقی میماند.
انتهای پیام/